• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • 24/7 Landelijk actief
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Beveiligingsbedrijf in Dordrecht

Wilt u uw winkel, kantoor, zorginstelling of evenement optimaal beveiligd hebben voor uw personeel, klanten en/of gasten? Dan is het inschakelen van een erkend beveiligingsbedrijf Dordrecht belangrijk. Alleen dan profiteert u namelijk van een hoge kwaliteit aan diensten en de best mogelijke service, zoals een 24/7-beschikbaarheid en meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring.

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags leid de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Beveiliging in Dordrecht 24/7

Een veilige omgeving tijdens het werken zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar toch is dat helaas niet altijd. Door een groeiende onrust in de wereld en situaties die steeds vaker uit de hand lopen, is het tegenwoordig essentieel om hierop goed voorbereid te zijn. Het kiezen voor een hoogwaardig beveiligingsbedrijf Dordrecht dat u volledig ontzorgt, is dan de beste en slimste optie die u heeft.

Het team van ons beveiligingsbedrijf Dordrecht is goed opgeleid om adequaat te kunnen reageren op uiteenlopende situaties die de aandacht vragen. Denk aan verbaal geweld tegen een medewerker van uw firma, diefstal of fysiek agressief zijn. Wij ervaren al jaren dat alleen al de aanwezigheid van een beveiligingsmedewerker problemen kan voorkomen en voor rust zorgt. Uw klanten/gasten en medewerkers voelen zich hierdoor al snel meer ontspannen, wat uw onderneming ten goede komt.

Betrouwbaar en kwaliteit

Wij passen ons altijd aan aan uw eigen eisen en wensen. Het op maat leveren van diensten is namelijk één van onze krachten. Om exact te weten te komen waar de vraag precies uit bestaat, bespreken we vooraf altijd het meest effectieve plan van aanpak. U krijgt hierbij altijd te maken met een professional van ons beveiligingsbedrijf Dordrecht, die beschikt over alle kwaliteiten om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Beveiliging inhuren via Code Beveiliging staat voor transparantie en zekerheid.

Denk hierbij aan betrouwbaarheid, het representatief en gedisciplineerd zijn, zelfverzekerdheid en beschikken over goede sociale vaardigheden. Hier selecteren wij als particuliere beveiligingsorganisatie streng op.

Werkzaam in Dordrecht en omgeving

Al meer dan 100 bedrijven zijn u voorgegaan. Wilt u onze volgende tevreden klant worden? Kom dan in contact met ons beveiligingsbedrijf Dordrecht. Eén van onze deskundigen vertelt u graag wat we voor u kunnen betekenen. Neemt u telefonisch of per e-mail contact met ons op, dan ervaart u tegelijkertijd onze grote mate van klantvriendelijkheid. Wist u overigens dat we een landelijke dekking hebben? Dat betekent dat wij reageren op hulpvragen door heel Nederland, van Groningen tot Maastricht en Den Helder tot Vlissingen. Betreft het een spoedaanvraag, dan is het mogelijk al binnen een uur ter plaatse te zijn, ongeacht waar u ons nodig heeft.
Beveiligingsbedrijf Dordrecht
Beveiligingsbedrijf Dordrecht
http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Wie zijn wij?

T. Suijkerbuijk

Zorgbeveiliger

G. de Zeeuw

Algemeen Directeur

J. Visser

All-round beveiliger

Veelgestelde vragen omtrent beveiliging inhuren

Waarom beveiliging inhuren bij Code Beveiliging?

We hebben al meer dan 25 jaar aan ervaring binnen de beveiligingsbranche. Bij Code Beveiliging kunnen wij direct vlotte service bieden waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Ons personeel staat 24/7 tot uw dienst. Code biedt kwaliteitsdiensten met uitstekend getraind en geschoold personeel.

Werken jullie landelijk?

Ja, door onze flexibiliteit werken wij door heel Nederland. Code Beveiliging kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht. Betrouwbaarheid en servicegericht, daar staan wij voor!

Call Now ButtonDirect bellen