• info@codebeveiliging.nl
  • 0180 – 460 700
  • 24 uur per dag 7 dagen per week
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Professionele persoonsbeveiliging

Heeft u persoonsbeveiliging nodig? Code Beveiliging is heeft de juiste mensen voor u klaarstaan voor beveiliging van zowel grote groepen als individuen. Hierbij valt te denken het op afstand houden van grote groepen mensen tijdens evenementen, of één-op-één bescherming van politici, advocaten of andere publieke mensen voor wie veiligheid minder vanzelfsprekend is. Wat uw opdracht ook is, wij zijn hiervoor dé aangewezen beveiligingsorganisatie in Nederland.

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags leid de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Persoonsbeveiliging 24/7

Het valt in deze tijd niet mee om als bekend figuur in het openbaar te bewegen. Het lastig gevallen worden, door opdringerige mensen of personen die bedreigingen uiten, is steeds meer aan de orde van de dag.

Is uw veiligheid in het geding of wilt u zich gewoonweg zonder oponthoud over straat kunnen bewegen, dan lost u met het inschakelen van goede persoonsbescherming dit probleem op eenvoudige wijze op.

Code Beveiliging kent als geen ander de essentie van het bieden van de best mogelijke persoonsbeveiliging. Uw veiligheid overdragen aan een gespecialiseerd bedrijf vraagt immers om veel vertrouwen.

Ons team met experts

Als experts op het gebied van beveiliging met meer dan 25 jaar aan ervaring bent u bij ons in uitstekende handen. Iedereen binnen ons team is geselecteerd op basis van essentiële persoonlijke eigenschappen en genoten opleidingen en cursussen.

Alleen het beste is namelijk voor ons goed genoeg om u mee kennis te laten maken. Dat verzekert u van een hoge kwaliteit persoonsbeveiliging. Door goed te luisteren naar uw eisen en wensen en verwachtingen uit te spreken, ontstaat er een plan op maat dat werkt.

Onze beveiligingsorganisatie met landelijke dekking maakt overigens uitsluitend gebruik van eigen personeel. Het inschakelen van derden is dus nooit aan de orde.

Doelgerichte service

Als bedrijf gericht op onder andere persoonsbeveiliging staan we 24 uur per dag voor u klaar, ook buiten de reguliere werkweek en op feestdagen. Zo kunt u ervan op aan dat als u ons nodig heeft, we er voor u zijn. Ook wanneer er sprake is van spoed is het goed om te weten dat we al binnen een uur ter plaatse kunnen zijn.
Overigens doen we veel meer dan persoonsbeveiliging alleen. Ook voor beveiliging van uw zorginstelling, kantoor, winkel of bedrijventerrein zijn we hét adres.
Ontdekken wat we u op maat te bieden hebben? Kom met ons in contact. Dat kan door ons gratis en vrijblijvend telefonisch of per e-mail te benaderen.

Fred Koopman
Fred Koopman
2022-09-11
Vriendelijk personeel en goede dienstverlening.
Yannic Augustinus
Yannic Augustinus
2022-09-09
Top ervaring. Zeer deskundig beveiligingsbedrijf. Zeker aan te raden.
Ferri Meere
Ferri Meere
2022-08-06
Erg goed beveiligingsbedrijf, zeer professioneel op alle vlakken. De beveiligers kwamen mooi op tijd, en zien er goed en verzorgd uit , wat ons een goed gevoel gaf. Bedankt!
Sam Sezer
Sam Sezer
2022-07-20
Heb dit bedrijf afgelopen week ingehuurd ik raad ze zeker aan, goede service, goede personeel heel zorgzaam ook en klantenservice vond ik ook snel bereikbaar. Dus ik raad ze zeker aan! Bedankt Gino!
Wendy Zandvliet
Wendy Zandvliet
2022-07-16
Zeer professioneel en kundig personeel. Ook in voor een praatje en zeker humor op z’n tijd. Wat ik fijn vind aan dit bedrijf is dat ze flexibel, betrouwbaar, gedisciplineerd en toegankelijk zijn voor feedback. Ze houden zich aan de protocollen en zijn allemaal professioneel geschoold en zijn op de hoogte van wetgeving en veranderingen die zich momenteel plaats vindt in de zorgsector . Ik raad daarom dit bedrijf aan met 5 sterren.
Robin De graaf
Robin De graaf
2022-07-06
Goed beveiligingsbedrijf met hard werkende beveiligers die veel ervaring en kennis hebben in de zorg.
Fred Ten Wolde
Fred Ten Wolde
2022-06-30
Wij hadden beveiliging nodig voor ons bedrijfsfeest en kwamen bij code beveiliging terecht telefonisch contact opgenomen en alles was snel geregeld! Dus voor beveiliging inhuren moet je bij code beveiliging zijn bedankt en tot volgend jaar! Groetjes Fred
Mahfoud Berhniche
Mahfoud Berhniche
2022-05-19
Beveiliging op maat. Top beveiliging
Ingrid Koper
Ingrid Koper
2022-05-19
Professionele beveiligers. Geeft prettig gevoel.
Joey Comerford
Joey Comerford
2022-02-11
Het is een erg professioneel bedrijf met gezellig personeel. Ze staan altijd klaar voor je om je uit de brand te helpen. Verder houden ze van een praatje waardoor mijn slaapdiensten altijd erg fijn waren! Laatst is de eigenaar nog naar mijn zorg locatie gekomen midden in de nacht om ons te ontlasten! Een collega van mij was namelijk niet op komen dagen. Wat een topper!

Veelgestelde vragen omtrent beveiliging inhuren

Waarom beveiliging inhuren bij Code Beveiliging?

We hebben al meer dan 25 jaar aan ervaring binnen de beveiligingsbranche. Bij Code Beveiliging kunnen wij direct vlotte service bieden waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Ons personeel staat 24/7 tot uw dienst. Code biedt kwaliteitsdiensten met uitstekend getraind en geschoold personeel.

Werken jullie landelijk?

Ja, door onze flexibiliteit werken wij door heel Nederland. Code Beveiliging kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht. Betrouwbaarheid en servicegericht, daar staan wij voor!

Call Now ButtonDirect bellen