• info@codebeveiliging.nl
  • 0180 – 460 700
  • 24 uur per dag 7 dagen per week

Persoonsbeveiliging 24/7

Het valt in deze tijd niet mee om als bekend figuur in het openbaar te bewegen. Het lastig gevallen worden, door opdringerige mensen of personen die bedreigingen uiten, is steeds meer aan de orde van de dag. Is uw veiligheid in het geding of wilt u zich gewoonweg zonder oponthoud over straat kunnen bewegen, dan lost u met het inschakelen van goede persoonsbescherming dit probleem op eenvoudige wijze op.

Code Beveiliging kent als geen ander de essentie van het bieden van de best mogelijke persoonsbeveiliging. Uw veiligheid overdragen aan een gespecialiseerd bedrijf vraagt immers om veel vertrouwen.

Ons team met experts

Als experts op het gebied van beveiliging met meer dan 40 jaar aan ervaring bent u bij ons in de uitstekende handen. Iedereen binnen ons team is geselecteerd op basis van essentiële persoonlijke eigenschappen en genoten opleidingen en cursussen.

Alleen het beste is namelijk voor ons goed genoeg om u mee kennis te laten maken. Dat verzekert u van een hoge kwaliteit persoonsbeveiliging. Door goed te luisteren naar uw eisen en wensen en verwachtingen uit te spreken, ontstaat er een plan op maat dat werkt.

Onze beveiligingsorganisatie met landelijke dekking maakt overigens uitsluitend gebruik van eigen personeel. Het inschakelen van derden is dus nooit aan de orde.

Doelgerichte service

Als bedrijf gericht op onder andere persoonsbeveiliging staan we 24 uur per dag voor u klaar, ook buiten de reguliere werkweek en op feestdagen. Zo kunt u ervan op aan dat als u ons nodig heeft, we er voor u zijn. Ook wanneer er sprake is van spoed is het goed om te weten dat we al binnen een uur ter plaatse kunnen zijn.
Overigens doen we veel meer dan persoonsbeveiliging alleen. Ook voor beveiliging van uw zorginstelling, kantoor, winkel of bedrijventerrein zijn we hét adres.
Ontdekken wat we u op maat te bieden hebben? Kom met ons in contact. Dat kan door ons gratis en vrijblijvend telefonisch of per e-mail te benaderen.

https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Professionele persoonsbeveiliging

Heeft u persoonsbeveiliging nodig? Code Beveiliging is heeft de juiste mensen voor u klaarstaan voor beveiliging van zowel grote groepen als individuen. Hierbij valt te denken het op afstand houden van grote groepen mensen tijdens evenementen, of één-op-één bescherming van politici, advocaten of andere publieke mensen voor wie veiligheid minder vanzelfsprekend is. Wat uw opdracht ook is, wij zijn hiervoor dé aangewezen beveiligingsorganisatie in Nederland.

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags leid de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 40+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Mahfoud Berhniche
Mahfoud Berhniche
2022-05-19
Beveiliging op maat. Top beveiliging
Ingrid Koper
Ingrid Koper
2022-05-19
Professionele beveiligers. Geeft prettig gevoel.
Avtar Singh
Avtar Singh
2022-05-13
Highly recommended!! Voor een grote feest hebben wij Code beveiliging ingehuurd voor 2 dagen en hebben dit als heel tevreden ervaren. Codebeveiliging reageert snel en hebben vakkundig personeel, ook de feestgangers waren erg blij met de beveiliging.
Joey Comerford
Joey Comerford
2022-02-11
Het is een erg professioneel bedrijf met gezellig personeel. Ze staan altijd klaar voor je om je uit de brand te helpen. Verder houden ze van een praatje waardoor mijn slaapdiensten altijd erg fijn waren! Laatst is de eigenaar nog naar mijn zorg locatie gekomen midden in de nacht om ons te ontlasten! Een collega van mij was namelijk niet op komen dagen. Wat een topper!
Ruud Boxma
Ruud Boxma
2022-01-16
Prima bewakers! Sociaal en draaien hun hand niet om om een stapje meer te doen.
Linsey Fauve
Linsey Fauve
2022-01-09
Dit was een fijne samenwerking. Bij grote evenementen is veiligheid erg belangrijk. Mijn danseressen hebben veel plezier in hun werk en helemaal met zulke professionele beveiligers die de dames een veilig gevoel geven tijden hun dansrondes. Naast hun werk is er ook plek voor een geintje! Top mannen! Heel erg bedankt en tot de volgende keer.
Irene Wessels
Irene Wessels
2021-12-23
Een goed en professioneel bedrijf. We hebben jaren lang een goede samenwerking gehad op onze zorg locatie.
Tim Antoni
Tim Antoni
2021-12-21
Super fijne ervaring. Positief en gezellig personeel. Super lang binnen onze organisatie gewerkt. Altijd op tijd, sfeer makend, goed met onze bewoners, oplossend denkend en nog veel meer. Kan niet anders dan positief zijn!!!