Binnen een zorginstantie hoort iedereen zich beschermd te voelen. Daarom bied CODE de dienst zorgbeveiliging Rotterdam aan. Onheil en agressie staan daarentegen veel meer aan de orde van de dag.

Doordat op locaties van deze instellingen zorg en veiligheid één zijn, selecteert CODE beveiligers die de omstandigheden goed kennen en snappen hoe te handelen in veel voorkomende situaties. Indien we het hebben over beveiliging in de zorg is het een behoefte dat er specifieke beveiliging wordt ingezet.

CODE zorgbeveiliging is zich er fors van op de hoogte dat juist op het gebied van de zorg het optreden vanuit één gedachte voorop staat. Zorgbeveiliging is een uniek vak, en gaat verder dan standaard beveiliging.

Het zorgpersoneel en de beveiligers in de zorg worden herhaaldelijk geconfronteerd met verschillende emoties. Ook manieren van doen die voorkomen uit medicatie of drugsgebruik, geven aan dat de zorgbeveiliger over de juiste communicatieve eigenschappen dient te beschikken, dit alles maakt zorgbeveiliging Rotterdam een vak apart.

Specialisten in de zorgbeveiliging

Wij hebben bij CODE beveiligers die expliciet opgeleid zijn voor zorgbeveiliging.. De beveiligers van CODE in Rotterdam trachten er voor alle mensen binnen de locatie, van cliënten, relaties en werknemers, op hun gemak te laten voelen. Bovenop de basisopleiding en kwaliteiten waaraan onze beveiligers horen te voldoen, zijn de nadrukkelijke eisen en opdrachten van ons personeel voor zorgbeveiliging Rotterdam:

  • In bezit zijn van BHV, zo ook Eerste Leven reddende Handelingen
  • Affiniteit met cliënten in zorginstanties
  • Staat open voor calamiteiten in een zorginstelling in Rotterdam
  • Sympathieke uitstraling bezitten
  • Helpen bij verkeersbegeleiding
  • Toegangsbeheersing
  • Doorverwijzing van bezoek en eventueel media
  • Ondersteunen en dienstverlening aanbieden aan gasten en cliënten

Onze zorgbeveiliging Rotterdam service verstrekt instanties in de zorg een volledige uitweg, zo houden wij het personeel, de patiënten en de gasten absoluut veilig, en kunnen wij rust en assistentie verstrekken zodra dat nodig is.

Zorgbeveiliging Rotterdam is veelal van belang bij grote instellingen waar regelmatig mensen in en uit lopen, dit levert ook de nodige moeilijkheden op. Er zullen frequent onvoorzienbare situaties voorvallen, een vitaal inlevingsvermogen en relativeringsvermogen zijn zodoende erg fundamenteel voor zorgbeveiliging Rotterdam, er dient vluchtig en doeltreffend opgetreden kunnen worden.

Onze zorgbeveiligers zijn ook getraind in het van te voren inschatten van situaties, waardoor onprettige toestanden met grote regelmaat voorkomen kunnen worden.

Een van de voordelen van onze zorgbeveiligers is bovendien dat ze inzien hoedanig te handelen bij bijvoorbeeld geweld, en tevens gevaarlijke momenten waarbij aanwezigen niet weten hoe op te treden.

Wanneer u vragen heeft nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen, dit kan via nummer 0180 – 460 700 of via het formulier.

CODE Beveiliging diensten & services

Alarmopvolging inhuren

Alarmopvolging inhuren

Bij brand, inbraak of een calamiteit telt iedere seconde. Daarom is snelle en professionele alarmopvolging een must. Door alerte surveillanten die de beschikking hebben over de nieuwste technische en innovatieve…

Winkelsurveillance inhuren

Winkelsurveillance inhuren

Winkeldiefstal is helaas aan de orde van de dag. Dit kan voor u als ondernemer een behoorlijke derving van de inkomsten betekenen. Onze winkelsurveillanten zijn zichtbaar aanwezig…

Mobiele surveillance inhuren

Mobiele surveillance inhuren

Op welke momenten zijn controle en beveiliging het hardst nodig? Precies, als lichten uit zijn en u al naar huis bent, of ligt te slapen. Dat zijn de momenten dat de mobiele surveillancedienst van CODE actief is…

Evenementenbeveiliging inhuren

Evenementenbeveiliging inhuren

Wie een evenement organiseert, wil alle storingselementen, incidenten en calamiteiten uitsluiten. CODE levert specialistische veiligheidszorg voor elk evenement…

Objectbeveiliging inhuren

Objectbeveiliging inhuren

Objectbeveiliging is een totaalpakket van diverse taken om uw kantoor of bedrijfspand en uw personeel onder en buiten werktijd te beveiligen. Deze taken variëren van portiers- en receptiediensten, opening- …

Zorgbeveiliging inhuren

Zorgbeveiliging inhuren

In een zorginstelling hoort iedereen zich veilig te voelen. Bedreigingen en agressie zijn echter steeds meer aan de orde van de dag. Code Beveiliging helpt uw zorginstelling de veiligheid te bewaren…