Het is van belang dat er in de zorg specifieke beveiliging wordt ingezet. Zorgbeveiliging is een uniek werkgebied en gaat verder dan normale beveiliging. Bij CODE beveiliging hebben wij beveiligers, die gespecialiseerd zijn in zorgbeveiliging. Elke zorgbeveiliger van CODE weet de passende wijze van in actie komen bij een calamiteit, ongeval of voorval. Het is namelijk belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt, vooral in een zorginstelling. Onze beveiligers streven ernaar om alle mensen binnen de instelling een gerust gevoel te geven.

Een volledige uitweg

Zorgbeveiliging Breda verleent bedrijven in de zorg een volledige uitweg. Op deze manier behouden we het personeel en de cliënten. Bovendien garanderen wij dat de relaties worden beschermd. Ook kunnen wij kalmte en assistentie bieden waar dat nodig is. 

Zorgbeveiliging Breda is nodig in omgevingen waar veel mensen naar binnen en buiten gaan. Dit kan namelijk de nodige moeilijkheden veroorzaken. Onze zorgbeveiligers zijn deskundig, beheersen de praktijk en weten precies hoe zij te werk moeten gaan.

Veiligheid voor zorginstanties

Dreigingen en gewelddadigheid komen vaker voor in een zorginstelling. Zorg en veiligheid staan altijd voorop, daarom biedt CODE zorgbeveiligers die hun vak goed begrijpen. Zij weten hoe ze moeten handelen in gevaarlijke situaties. Beveiligers van Code Beveiliging in de zorg beveiliging van Breda zijn zich ervan bewust dat de zorg voorop staat. 

Zorgmedewerkers en zorgbeveiligers worden regelmatig geconfronteerd met verschillende emoties die ontstaan door medicijngebruik of narcotica. Een beveiliger van een zorginstantie moet dus over vitale communicatievaardigheden beschikken. Dit maakt Zorgbeveiliging Breda een vak apart.

Direct in te zetten in Breda

Er kunnen regelmatig onverwachte situaties plaatsvinden. Daarom is inleving- en relativeringsvermogen ontzettend belangrijk voor onze zorgbeveiligers in Breda. Er dient spoedig en effectief gehandeld te worden. 

De zorgbeveiligers van CODE zijn ook getraind in het beoordelen van omstandigheden. Hierdoor kunnen de onverwachte situaties voorkomen worden. Het grote voordeel van de zorgbeveiligers van CODE is dat zij weten hoe ze met gewelddadigheid en kritieke toestanden moeten omgaan.

Ervaren zorgbeveiligers

De zorgbeveiligers zijn gastvrij en dienstgericht. Daarnaast stralen ze rust uit en kunnen cliënten en medewerkers zich veilig voelen. De zorgbeveiligers hebben een kalmte over zich en kunnen medeleven tonen op de juiste manier. Onze zorgbeveiligers zijn ook opgeleid op emoties en geladenheid. Hierdoor kunnen zij een prettige, ongedeerde en vredige locatie creëren.

Bij een zorginstelling wordt goede zorg verwacht en is het van belang dit uitstekend wordt uitgevoerd. Echter maakt dit zo’n omgeving kwetsbaar, daarom is een constant gevoel van rust nodig. Zo kunnen werknemers hun werk comfortabel verrichten en is het een prettige omgeving voor cliënten en bezoekers.

CODE Zorgbeveiliging Breda is onder andere beschikbaar in de verslavingszorg, geestelijke gezondheidszorg en gerenommeerde ziekenhuizen. Als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar 0180 – 460 700 of via het formulier.

CODE Beveiliging diensten & services

Alarmopvolging inhuren

Alarmopvolging inhuren

Bij brand, inbraak of een calamiteit telt iedere seconde. Daarom is snelle en professionele alarmopvolging een must. Door alerte surveillanten die de beschikking hebben over de nieuwste technische en innovatieve…

Winkelsurveillance inhuren

Winkelsurveillance inhuren

Winkeldiefstal is helaas aan de orde van de dag. Dit kan voor u als ondernemer een behoorlijke derving van de inkomsten betekenen. Onze winkelsurveillanten zijn zichtbaar aanwezig…

Mobiele surveillance inhuren

Mobiele surveillance inhuren

Op welke momenten zijn controle en beveiliging het hardst nodig? Precies, als lichten uit zijn en u al naar huis bent, of ligt te slapen. Dat zijn de momenten dat de mobiele surveillancedienst van CODE actief is…

Evenementenbeveiliging inhuren

Evenementenbeveiliging inhuren

Wie een evenement organiseert, wil alle storingselementen, incidenten en calamiteiten uitsluiten. CODE levert specialistische veiligheidszorg voor elk evenement…

Objectbeveiliging inhuren

Objectbeveiliging inhuren

Objectbeveiliging is een totaalpakket van diverse taken om uw kantoor of bedrijfspand en uw personeel onder en buiten werktijd te beveiligen. Deze taken variëren van portiers- en receptiediensten, opening- …

Zorgbeveiliging inhuren

Zorgbeveiliging inhuren

In een zorginstelling hoort iedereen zich veilig te voelen. Bedreigingen en agressie zijn echter steeds meer aan de orde van de dag. Code Beveiliging helpt uw zorginstelling de veiligheid te bewaren…