Corona beveiliging

Heeft u corona beveiliging nodig, zodat uw (zorg)personeel veilig aan het werk kan blijven? Of wilt u hulp van professionals bij de coronapas controle aan de deur? Code Beveiliging helpt u graag! Met onze corona beveiliging zorgen wij voor een veilige omgeving en ontlasten wij uw personeel. Wij zijn 24/7 beschikbaar. Ook met spoedaanvragen kunt u dus bij ons terecht!

Corona beveiliging in de zorg

Helaas is er sinds de Covid uitbraak steeds vaker sprake van agressie tegen zorgverleners. Door beveiligers van Code Beveiliging in te zetten kunnen ziekenhuizen en zorginstellingen hun personeel én de patiënten beschermen tegen geweld en intimidatie. Zij zorgen ervoor dat bezoekers, patiënten en cliënten de opgelegde regels volgen, houden geïrriteerde mensen rustig en treden de-escalerend op. 

Code Beveiliging is al decennialang gespecialiseerd in zorgbeveiliging. Onze beveiligers hebben de juiste basisopleiding daarvoor gehad en voldoen aan specifieke kwaliteiten die in de zorg gevraagd worden. Ze hebben bijvoorbeeld affiniteit met patiënten, ervaring met toegangsbeheersing en een gastvrije uitstraling. Met de corona beveiliging voor zorginstellingen kan uw personeel dus alle aandacht besteden aan het verlenen van de juiste zorg aan uw cliënten of patiënten. 

Coronapas controle

Niet alleen voor de zorg heeft corona grote gevolgen. Om de uitbraak van Covid-19 onder controle te houden, heeft de overheid besloten dat je op steeds meer plekken de Corona Check App moet laten zien om toegang te krijgen. De deur controle zorgt voor meer werk voor het personeel van uw onderneming of organisatie en leidt regelmatig tot conflicten als u bijvoorbeeld iemand moet weigeren. 

De professionele beveiligers van Code Beveiliging ondersteunen u bij de coronapas controle. Wij verzorgen bijvoorbeeld de deur controle bij horecazaken, bioscopen of evenementen, zodat uw personeel zich volledig kan richten op het bedienen en helpen van uw gasten.

Objectbeveiliging tijdens Covid-19

Heeft u gebouwen die (grotendeels) leegstaan, doordat iedereen thuis aan het werk is vanwege Covid? Dan kan Code Beveiliging uw vastgoed veilig houden! Objectbeveiliging is namelijk één van onze dienstverleningen. Wij beveiligen kantoorpanden, leegstaande gebouwen en winkelcentra. Zo hoeft u zich als eigenaar geen zorgen te maken over indringers of onveilige situaties. 

Corona beveiliging in de Randstad

Code Beveiliging is dé beveiligingsspecialist in de Randstad. Wij zijn actief in grote steden als Den Haag, Rotterdam en Gouda. Daarnaast kunnen wij ook corona beveiliging verzorgen in gemeentes als Westland, Capelle aan den IJssel, Leidschendam-Voorburg en Schiedam. 

Voordat onze beveiligers aan de slag gaan, maken wij samen met uw organisatie duidelijke instructies voor hen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het opstellen van een beveiligingsplan. Gedurende de periode dat wij de beveiliging doen, toetsen wij constant de kwaliteit en staan wij open voor aanvullende wensen. Zo blijven wij constant maatwerk leveren. 

Ervaren beveiligers

Code Beveiliging heeft meer dan 25 jaar ervaring en is 7 dagen in de week, 24 uur per dag beschikbaar. Wij zijn flexibel, altijd bereikbaar en hebben een snelle service. Wij zijn gespecialiseerd in zorgbeveiliging, evenementenbeveiliging, objectbeveiliging en mobiele surveillance. Heeft u interesse in corona beveiliging van Code Beveiliging? Neem dan gratis contact met ons op door ons direct te bellen.  

CODE Beveiliging diensten & services

Nachtwaker

Nachtwaker

NachtwakerDe nacht beveiligers van Code Beveiliging zijn speciaal opgeleid om te werken in de zorg maar hebben ook veel ervaring in objectbeveiliging. Bovendien zijn de nachtwakers in dienst van Code Beveiliging. Wij huren nooit extern personeel in. Op die manier...

Alarmopvolging inhuren

Alarmopvolging inhuren

Bij brand, inbraak of een calamiteit telt iedere seconde. Daarom is snelle en professionele alarmopvolging een must. Door alerte surveillanten die de beschikking hebben over de nieuwste technische en innovatieve…

Winkelsurveillance inhuren

Winkelsurveillance inhuren

Winkeldiefstal is helaas aan de orde van de dag. Dit kan voor u als ondernemer een behoorlijke derving van de inkomsten betekenen. Onze winkelsurveillanten zijn zichtbaar aanwezig…

Mobiele surveillance inhuren

Mobiele surveillance inhuren

Op welke momenten zijn controle en beveiliging het hardst nodig? Precies, als lichten uit zijn en u al naar huis bent, of ligt te slapen. Dat zijn de momenten dat de mobiele surveillancedienst van CODE actief is…

Evenementenbeveiliging inhuren

Evenementenbeveiliging inhuren

Wie een evenement organiseert, wil alle storingselementen, incidenten en calamiteiten uitsluiten. CODE levert specialistische veiligheidszorg voor elk evenement…

Objectbeveiliging inhuren

Objectbeveiliging inhuren

Objectbeveiliging is een totaalpakket van diverse taken om uw kantoor of bedrijfspand en uw personeel onder en buiten werktijd te beveiligen. Deze taken variëren van portiers- en receptiediensten, opening- …