• info@codebeveiliging.nl
 • 0180 – 460 700
 • 24 uur per dag 7 dagen per week

Dit doet een brandwacht

Een brandwacht vervult een behoorlijk allround takenpakket. Het inschakelen ervan kan verplicht zijn vanuit de gemeente, of als eis worden gesteld door de verzekeringsmaatschappij. De functie van zo’n deskundige is gericht op zowel het toezicht houden, het hebben van een controlerende taak en het in actie komen bij brand. Ook is een brandwacht opgeleid om op te kunnen treden als EHBO’er.

Kiest u voor een brandwacht van ons als expert op het gebied van zorg- en objectbeveiliging, dan krijgt u uitsluitend te maken met de hoogste kwaliteit dienstverlening.

Takenpakket Brandwacht

 • Volledige toezicht op risicovolle objecten.
 • Het verrichten van ondersteuning bij ongelukken
 • Interventie bij calamiteiten
 • Controleren van de veiligheidsaspecten van het gebouw
 • Gastvrije uitstraling hebben
 • Oplettendheid, flexibiliteit en inschattingsvermogen hebben
 • De veiligheidsnormen en noodplannen van het object kennen

Code Beveiliging staat 24/7 klaar voor preventie en spoed

Als particuliere beveiligingsorganisatie bestaan we uit een team dat is geselecteerd op basis van essentiële voorwaarden. Denk aan het beschikken over een grote mate van klantvriendelijkheid, zelfverzekerdheid, stressbestendig zijn en een representatieve uitstraling hebben. Allen hebben ze niet alleen een beveiligers-, maar ook een EHBO- en BHV-diploma. Er wordt regelmatig bijscholing gevolgd, zodat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en die kunnen toepassen.

Code Beveiliging kent overigens geen kantoortijden. Wij zijn namelijk 24 uur per dag inzetbaar, ongeacht of het een doordeweekse dag, weekend of een landelijke feestdag betreft. Het werk van een brandwacht houdt immers nooit op. Ook in geval van spoed kunnen we dankzij onze non-stop paraatheid al binnen een uur op de gewenste locatie staan.

Specialist in brandwacht

Wilt u ook gebruikmaken van onze expertise door een brandwacht in te zetten? Neem eens contact met ons op om u geheel vrijblijvend en kosteloos te laten informeren. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

We doen overigens echter meer dan het bieden van een brandwacht alleen. We leveren namelijk een compleet pakket aan diensten, zoals nachtbewaking, winkelsurveillance en zorgbeveiliging. Hierbij zijn we niet gebonden aan een specifieke werkomgeving. Dankzij onze landelijke dekking kunnen we overal snel ter plaatse zijn waar onze hulp maar nodig is.

https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Brandwacht inhuren

Heeft u voor uw evenement, bedrijventerrein of (leegstaande) kantoor of winkel een professional nodig die gespecialiseerd is in het bewaken van brandveiligheid? Kies dan voor de expertise van Code Beveiliging. Wij hebben voor elke klus een goed opgeleide brandwacht voor u klaarstaan, op het gebied van zowel preventie als bestrijding van brand. Met meer dan 40 jaar ervaring op zak en een landelijke dekking profiteert u bij ons van een scala aan aanvullende voordelen.

 • Generaties aan ervaring

  De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags leid de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 40+ jaar aan kennis in de branche.

 • Direct tot uw dienst

  Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Mahfoud Berhniche
Mahfoud Berhniche
2022-05-19
Beveiliging op maat. Top beveiliging
Ingrid Koper
Ingrid Koper
2022-05-19
Professionele beveiligers. Geeft prettig gevoel.
Avtar Singh
Avtar Singh
2022-05-13
Highly recommended!! Voor een grote feest hebben wij Code beveiliging ingehuurd voor 2 dagen en hebben dit als heel tevreden ervaren. Codebeveiliging reageert snel en hebben vakkundig personeel, ook de feestgangers waren erg blij met de beveiliging.
Joey Comerford
Joey Comerford
2022-02-11
Het is een erg professioneel bedrijf met gezellig personeel. Ze staan altijd klaar voor je om je uit de brand te helpen. Verder houden ze van een praatje waardoor mijn slaapdiensten altijd erg fijn waren! Laatst is de eigenaar nog naar mijn zorg locatie gekomen midden in de nacht om ons te ontlasten! Een collega van mij was namelijk niet op komen dagen. Wat een topper!
Ruud Boxma
Ruud Boxma
2022-01-16
Prima bewakers! Sociaal en draaien hun hand niet om om een stapje meer te doen.
Linsey Fauve
Linsey Fauve
2022-01-09
Dit was een fijne samenwerking. Bij grote evenementen is veiligheid erg belangrijk. Mijn danseressen hebben veel plezier in hun werk en helemaal met zulke professionele beveiligers die de dames een veilig gevoel geven tijden hun dansrondes. Naast hun werk is er ook plek voor een geintje! Top mannen! Heel erg bedankt en tot de volgende keer.
Irene Wessels
Irene Wessels
2021-12-23
Een goed en professioneel bedrijf. We hebben jaren lang een goede samenwerking gehad op onze zorg locatie.
Tim Antoni
Tim Antoni
2021-12-21
Super fijne ervaring. Positief en gezellig personeel. Super lang binnen onze organisatie gewerkt. Altijd op tijd, sfeer makend, goed met onze bewoners, oplossend denkend en nog veel meer. Kan niet anders dan positief zijn!!!