• info@codebeveiliging.nl
 • 0180 – 460 700
 • 24 uur per dag 7 dagen per week
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Brandwacht inhuren

Heeft u voor uw evenement, bedrijventerrein of (leegstaande) kantoor of winkel een professional nodig die gespecialiseerd is in het bewaken van brandveiligheid? Kies dan voor de expertise van Code Beveiliging. Wij hebben voor elke klus een goed opgeleide brandwacht voor u klaarstaan, op het gebied van zowel preventie als bestrijding van brand. Met meer dan 25 jaar ervaring op zak en een landelijke dekking profiteert u bij ons van een scala aan aanvullende voordelen.

 • Generaties aan ervaring

  De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags leid de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

 • Direct tot uw dienst

  Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Dit doet een brandwacht

Een brandwacht vervult een behoorlijk allround takenpakket. Het inschakelen ervan kan verplicht zijn vanuit de gemeente, of als eis worden gesteld door de verzekeringsmaatschappij. De functie van zo’n deskundige is gericht op zowel het toezicht houden, het hebben van een controlerende taak en het in actie komen bij brand. Ook is een brandwacht beveiliger opgeleid om op te kunnen treden als EHBO’er.

Kiest u voor een brandwacht van ons als expert op het gebied van zorg- en objectbeveiliging, dan krijgt u uitsluitend te maken met de hoogste kwaliteit dienstverlening.

Takenpakket Brandwacht

 • Volledige toezicht op risicovolle objecten.
 • Het verrichten van ondersteuning bij ongelukken
 • Interventie bij calamiteiten
 • Controleren van de veiligheidsaspecten van het gebouw
 • Gastvrije uitstraling hebben
 • Oplettendheid, flexibiliteit en inschattingsvermogen hebben
 • De veiligheidsnormen en noodplannen van het object kennen

Code Beveiliging staat 24/7 klaar

Als particuliere beveiligingsorganisatie bestaan we uit een team dat is geselecteerd op basis van essentiële voorwaarden. Denk aan het beschikken over een grote mate van klantvriendelijkheid, zelfverzekerdheid, stressbestendig zijn en een representatieve uitstraling hebben. Allen hebben ze niet alleen een beveiligers-, maar ook een EHBO- en BHV-diploma. Er wordt regelmatig bijscholing gevolgd, zodat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en die kunnen toepassen.

Code Beveiliging kent overigens geen kantoortijden. Wij zijn namelijk 24 uur per dag inzetbaar, ongeacht of het een doordeweekse dag, weekend of een landelijke feestdag betreft. Het werk van een brandwacht houdt immers nooit op. Ook in geval van spoed kunnen we dankzij onze non-stop paraatheid al binnen een uur op de gewenste locatie staan.

Specialist in brandwacht

Wilt u ook gebruikmaken van onze expertise door een brandwacht in te zetten? Neem eens contact met ons op om u geheel vrijblijvend en kosteloos te laten informeren. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

We doen overigens echter meer dan het bieden van een brandwacht alleen. We leveren namelijk een compleet pakket aan diensten, zoals nachtbewaking, winkelsurveillance en zorgbeveiliging. Hierbij zijn we niet gebonden aan een specifieke werkomgeving. Dankzij onze landelijke dekking kunnen we overal snel ter plaatse zijn waar onze hulp maar nodig is.

Fred Koopman
Fred Koopman
2022-09-11
Vriendelijk personeel en goede dienstverlening.
Yannic Augustinus
Yannic Augustinus
2022-09-09
Top ervaring. Zeer deskundig beveiligingsbedrijf. Zeker aan te raden.
Ferri Meere
Ferri Meere
2022-08-06
Erg goed beveiligingsbedrijf, zeer professioneel op alle vlakken. De beveiligers kwamen mooi op tijd, en zien er goed en verzorgd uit , wat ons een goed gevoel gaf. Bedankt!
Sam Sezer
Sam Sezer
2022-07-20
Heb dit bedrijf afgelopen week ingehuurd ik raad ze zeker aan, goede service, goede personeel heel zorgzaam ook en klantenservice vond ik ook snel bereikbaar. Dus ik raad ze zeker aan! Bedankt Gino!
Wendy Zandvliet
Wendy Zandvliet
2022-07-16
Zeer professioneel en kundig personeel. Ook in voor een praatje en zeker humor op z’n tijd. Wat ik fijn vind aan dit bedrijf is dat ze flexibel, betrouwbaar, gedisciplineerd en toegankelijk zijn voor feedback. Ze houden zich aan de protocollen en zijn allemaal professioneel geschoold en zijn op de hoogte van wetgeving en veranderingen die zich momenteel plaats vindt in de zorgsector . Ik raad daarom dit bedrijf aan met 5 sterren.
Robin De graaf
Robin De graaf
2022-07-06
Goed beveiligingsbedrijf met hard werkende beveiligers die veel ervaring en kennis hebben in de zorg.
Fred Ten Wolde
Fred Ten Wolde
2022-06-30
Wij hadden beveiliging nodig voor ons bedrijfsfeest en kwamen bij code beveiliging terecht telefonisch contact opgenomen en alles was snel geregeld! Dus voor beveiliging inhuren moet je bij code beveiliging zijn bedankt en tot volgend jaar! Groetjes Fred
Mahfoud Berhniche
Mahfoud Berhniche
2022-05-19
Beveiliging op maat. Top beveiliging
Ingrid Koper
Ingrid Koper
2022-05-19
Professionele beveiligers. Geeft prettig gevoel.
Joey Comerford
Joey Comerford
2022-02-11
Het is een erg professioneel bedrijf met gezellig personeel. Ze staan altijd klaar voor je om je uit de brand te helpen. Verder houden ze van een praatje waardoor mijn slaapdiensten altijd erg fijn waren! Laatst is de eigenaar nog naar mijn zorg locatie gekomen midden in de nacht om ons te ontlasten! Een collega van mij was namelijk niet op komen dagen. Wat een topper!

Veelgestelde vragen omtrent beveiliging inhuren

Waarom beveiliging inhuren bij Code Beveiliging?

We hebben al meer dan 25 jaar aan ervaring binnen de beveiligingsbranche. Bij Code Beveiliging kunnen wij direct vlotte service bieden waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Ons personeel staat 24/7 tot uw dienst. Code biedt kwaliteitsdiensten met uitstekend getraind en geschoold personeel.

Werken jullie landelijk?

Ja, door onze flexibiliteit werken wij door heel Nederland. Code Beveiliging kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht. Betrouwbaarheid en servicegericht, daar staan wij voor!

Call Now ButtonDirect bellen