• info@codebeveiliging.nl
 • 085 - 050 13 52
 • 24/7 Landelijk actief
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg
http://wordpress.zcube.in/wesecure/wp-content/uploads/2021/07/circle_right.png

Brandwacht inhuren

Heeft u voor uw evenement, bedrijventerrein of (leegstaande) kantoor of winkel een professional nodig die gespecialiseerd is in het bewaken van brandveiligheid? Kies dan voor de expertise van Code Beveiliging. Wij hebben voor elke klus een goed opgeleide brandwacht voor u klaarstaan, op het gebied van zowel preventie als bestrijding van brand. Met meer dan 25 jaar ervaring op zak en een landelijke dekking profiteert u bij ons van een scala aan aanvullende voordelen.

 • Generaties aan ervaring

  De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags leid de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

 • Direct tot uw dienst

  Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Dit doet een brandwacht

Een brandwacht vervult een behoorlijk allround takenpakket. Het inschakelen ervan kan verplicht zijn vanuit de gemeente, of als eis worden gesteld door de verzekeringsmaatschappij. De functie van zo’n deskundige is gericht op zowel het toezicht houden, het hebben van een controlerende taak en het in actie komen bij brand. Ook is een brandwacht beveiliger opgeleid om op te kunnen treden als EHBO’er.

Kiest u voor een brandwacht van ons als expert op het gebied van zorg- en objectbeveiliging, dan krijgt u uitsluitend te maken met de hoogste kwaliteit dienstverlening.

Takenpakket Brandwacht

 • Volledige toezicht op risicovolle objecten.
 • Het verrichten van ondersteuning bij ongelukken
 • Interventie bij calamiteiten
 • Controleren van de veiligheidsaspecten van het gebouw
 • Gastvrije uitstraling hebben
 • Oplettendheid, flexibiliteit en inschattingsvermogen hebben
 • De veiligheidsnormen en noodplannen van het object kennen

Code Beveiliging staat 24/7 klaar

Als particuliere beveiligingsorganisatie bestaan we uit een team dat is geselecteerd op basis van essentiële voorwaarden. Denk aan het beschikken over een grote mate van klantvriendelijkheid, zelfverzekerdheid, stressbestendig zijn en een representatieve uitstraling hebben. Allen hebben ze niet alleen een beveiligers-, maar ook een EHBO- en BHV-diploma. Er wordt regelmatig bijscholing gevolgd, zodat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en die kunnen toepassen.

Code Beveiliging kent overigens geen kantoortijden. Wij zijn namelijk 24 uur per dag inzetbaar, ongeacht of het een doordeweekse dag, weekend of een landelijke feestdag betreft. Het werk van een brandwacht houdt immers nooit op. Ook in geval van spoed kunnen we dankzij onze non-stop paraatheid al binnen een uur op de gewenste locatie staan.

Specialist in brandwacht

Wilt u ook gebruikmaken van onze expertise door een brandwacht in te zetten? Neem eens contact met ons op om u geheel vrijblijvend en kosteloos te laten informeren. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

We doen overigens echter meer dan het bieden van een brandwacht alleen. We leveren namelijk een compleet pakket aan diensten, zoals nachtbewaking, winkelsurveillance en zorgbeveiliging. Hierbij zijn we niet gebonden aan een specifieke werkomgeving. Dankzij onze landelijke dekking kunnen we overal snel ter plaatse zijn waar onze hulp maar nodig is.

Teun Janssen
Teun Janssen
2023-10-28
Sympathieke beveiligers die hun werk goed doen!
Fred Sonders
Fred Sonders
2023-10-26
Goede service, representatieve medewerkers en goede invulling aan onze wensen. Wat ons betreft een aanrader.
Jochem Tukker2008
Jochem Tukker2008
2023-10-24
Snel en adequaat gehandeld op ons vraagstuk. Prima bedrijf!
Pascal Iraggi
Pascal Iraggi
2023-10-19
Een beveiligingsautoriteit die zich op cruciale aspecten weet te onderscheiden: zeer representatief, effectief en daadkrachtig handelend, communicatief sterk, flexibel en meedenkend. Code beveiliging voelt de essentie van het vak en staat voor kwaliteit.
Eileen Meere
Eileen Meere
2023-10-12
Super beveiliging! Goed contact, snel geregeld en betrouwbaar.
Juliette Salm
Juliette Salm
2023-08-08
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de geweldige samenwerking die ik heb gehad met het team van Code Beveiliging. Vanaf het allereerste contact tot aan het afronden van ons project, was de ervaring niets minder dan uitstekend. Het team van Code Beveiliging heeft blijk gegeven van een diepgaand begrip van onze beveiligingsbehoeften en heeft met hun expertise en toewijding gezorgd voor een oplossing die perfect aansloot op onze vereisten. Hun grondige kennis van beveiligingsprotocollen en best practices gaf ons het vertrouwen dat we met professionals werkten. Het was een waar genoegen om met het team van Code Beveiliging samen te werken. Hun professionele houding, technische vaardigheden en vermogen om effectief te communiceren hebben onze samenwerking naar een hoger niveau getild. Ik kan hen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige beveiligingsoplossingen en een moeiteloze samenwerking. Kortom, ik ben meer dan tevreden over onze samenwerking met Code Beveiliging en kijk ernaar uit om in de toekomst opnieuw met hen samen te werken voor al onze beveiligingsbehoeften.
Koen van Rossum
Koen van Rossum
2023-06-29
Hele fijne en vriendelijke club! Op donderdag aanvraag gedaan en direct op vrijdag hadden we een beveiliger; top!
Jef de Zeeuw
Jef de Zeeuw
2023-04-12
Fijne gasten! En zorgen voor een veilige sfeer!

Veelgestelde vragen omtrent beveiliging inhuren

Waarom beveiliging inhuren bij Code Beveiliging?

We hebben al meer dan 25 jaar aan ervaring binnen de beveiligingsbranche. Bij Code Beveiliging kunnen wij direct vlotte service bieden waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat. Ons personeel staat 24/7 tot uw dienst. Code biedt kwaliteitsdiensten met uitstekend getraind en geschoold personeel.

Werken jullie landelijk?

Ja, door onze flexibiliteit werken wij door heel Nederland. Code Beveiliging kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht. Betrouwbaarheid en servicegericht, daar staan wij voor!

Beoordeel onze pagina
Call Now ButtonDirect bellen