• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • 24/7 Landelijk actief

Professionele Bedrijfsbeveiliging 24/7 inzetbaar

Wilt u zowel overdag als ’s nachts uw pand goed beveiligd hebben? Code Beveiliging biedt 24/7 bedrijfsbeveiliging aan, zodat u met een gerust hart kunt werken en in uw vrije uurtjes optimaal kunt ontspannen. Als expert in zorgbeveiliging en objectbeveiliging hebben we u namelijk een totaalpakket aan hoge kwaliteit beveiligingsoplossingen te bieden. Wij zijn dé particuliere beveiligingsorganisatie in uw regio.

code beveiliging team

Bedrijfsbeveiliging is essentieel

Bedrijfspanden hebben een vergrote aantrekkingskracht op mensen die zich bezighouden met criminele activiteiten. Dat heeft verschillende redenen. In de eerste plaats bevinden gebouwen als deze zich vaak redelijk afgelegen, op een industrieterrein. Hier is na kantooruren vaak al weinig bedrijvigheid meer te bespeuren. Ook bevinden zich in panden als deze vaak kostbare spullen. Denk aan computers en andere waardevolle apparatuur.

Uiteraard kunt u niet dag en nacht zelf aanwezig zijn om de veiligheid van uzelf, uw personeel, klanten en inboedel te kunnen garanderen. Dat hoeft gelukkig ook niet, indien u beschikt over goede bedrijfsbeveiliging.

Waar bestaat bedrijfsbeveiliging precies uit?

Hoe bedrijfsbeveiliging eruitziet, dat hangt sterk af van het type bedrijf, grootte en de eisen en wensen van de eigenaar. Wij leveren namelijk altijd maatwerk. Er valt bijvoorbeeld te denken aan het bezetten van de receptie en eventuele bezoekersregistratie. Zo blijven ongewenste bezoekers buiten de deur.

Ook kan een beveiliger van ons worden ingezet voor het uitvoeren van controlerondes, waarbij er zowel rondes worden gelopen in het pand zelf als daarbuiten. Zo worden verdachte situaties snel opgemerkt. Ook alarmcentralediensten en brand- en sluitdiensten behoren tot de opties.

Eén ding staat vast: wij zijn er om u volledig te ontzorgen. ‘Nee’ komt hierbij niet in ons woordenboek voor. Wij vinden voor elk probleem een professionele oplossing. Dit is mogelijk dankzij ons deskundige team, dat beschikt over de gewenste opleidingen, kwaliteiten en vaardigheden om iedere klus te klaren.

Neem vrijblijvend contact op met Code Beveiliging

Wacht niet langer met het kiezen voor goede bedrijfsbeveiliging. Ga voor zekerheid. Dat begint met het opnemen van gratis en vrijblijvend contact met Code Beveiliging. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over de te bieden opties. Doordat we elk moment van de dag zowel telefonisch als via e-mail te bereiken zijn, is wachten nooit aan de orde.

We houden ons echter met meer zaken bezig dan alleen bedrijfsbeveiliging. Ook voor zorginstellingen, zoals verpleeghuizen, psychiatrische instellingen en gehandicaptenorganisaties, staan we klaar met meer dan 25 jaar aan ervaring.

4.9/5 - (14 stemmen)
Call Now ButtonDirect bellen