• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bent u opzoek naar zorgbeveiliging in de provincie Zeeland? Code Beveiliging levert vakkundige zorgbeveiligers, die zorgen voor een betrouwbare werk- en leefomgeving in zorginstellingen en verpleeghuizen. Op die manier kunnen zorgprofessionals de juiste zorg blijven verlenen aan hun cliënten/patiënten. U kunt bij ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week terecht voor zorgbeveiliging in Middelburg, Goes, Kapelle en Vlissingen. U kunt ons dus ook inschakelen als u met spoed zorgbeveiliging nodig heeft.

Zorgbeveiliger Zeeland

Voor het verlenen van de beste zorg is het essentieel dat zowel cliënten als zorgmedewerkers zich veilig voelen. Wanneer sprake is van dreiging of geweld, kan de veiligheid in het geding komen. Onze zorgbeveiligers zijn uitstekend onderlegd in het herkennen van dit soort situaties en weten hoe zij het beste kunnen handelen. Voor beveiliging in de zorg in Zeeland kunt u altijd terecht bij beveiligingsbedrijf Code Beveiliging. Onze Zorgbeveiligers zijn professionals en direct in te huren in gemeentes als Zorgbeveiliging Sluis, Zorgbeveiliging Terneuzen, Zorgbeveiliging Hulst, Zorgbeveiliging Bergen op Zoom, Zorgbeveiliging Tholen en Zorgbeveiliging Zierikzee.

zorgbeveiliging zeeland
Zorgbeveiliging Zeeland

Al onze zorgbeveiligers beschikken over de juiste basisopleiding en eigenschappen, en voldoen daarnaast aan specifieke kwaliteiten die belangrijk zijn voor beveiliging in de zorg. Zo weten zij hoe ze het beste om kunnen gaan met agressiviteit bij cliënten, en hebben ze een zeer representatieve uitstraling!

Beveiliging in de zorg

Code Beveiliging is de nummer één op het gebied van zorgbeveiliging in Zeeland. Onze zorgbeveiligers zorgen voor uitstekende beveiliging in de zorg. Dat doen wij niet alleen in de Provincie Zeeland maar ook in Zuid-Holland, Noord-Holland en Noord-Brabant. Ook zijn wij inzetbaar in Schouwen-Duiveland, Veere, Reimerswaal en Borsele.

Voordat onze zorgbeveiligers aan de slag gaan, gaan wij in overleg met zorginstellingen over de instructies. Het is belangrijk dat de taken van de zorgbeveiligers helder omschreven staan en volledig passen bij de wensen van de instelling. Eventueel ondersteunen wij bij het maken van een beveiligingsplan. Vervolgens blijven wij ook tijdens onze dienstverlening maatwerk bieden, door constant evaluaties van de kwaliteit van de zorgbeveiliging in Zeeland uit te voeren. Uiteraard gebeurt dat altijd in samenspraak met de zorginstelling.

Markleider in de Zorgbeveiliging

Code Beveiliging zorgt al ruim 25 jaar voor optimale beveiliging bij (zorg)organisaties. Door onze flexibiliteit, ons snelle handelen en constante beschikbaarheid garanderen wij de beste dienstverlening in heel Nederland. Niet voor niets maken grote zorginstanties en GGZ-instellingen gebruik van onze ervaren zorgbeveiligers.

Naast beveiliging in de zorg zijn wij ook specialist op het gebied van Objectbeveiliging. Want ook als alle lichten uit zijn en u al naar huis bent, is beveiliging natuurlijk hard nodig. Onze Objectbeveiligers weten alles van bijvoorbeeld openings- en sluitrondes, controlerondes op bedrijventerreinen. Ook deze dienst van Code Beveiliging is 24 uur per dag beschikbaar, het hele jaar door.

Heeft u interesse in één van de diensten van Code Beveiliging? Dan kunt u altijd gratis contact opnemen door ons direct te bellen op 085 – 050 13 52.

4.7/5 - (6 stemmen)
Direct bellen