Vacatures


Commercieel medewerk(st)er (Buitendienst)

In genoemde functie ben je direct verantwoordelijk, voor alle activiteiten welke zullen leiden tot omzetverbetering. Dit betekent niet alleen dat je onze huidige activiteiten verder moet uitbouwen, maar dat je ook in staat bent om (nieuwe) markten aan te boren en kansen moet zien en benutten!

Nadruk in het functieprofiel ligt niet in het kennis dragen van onze (huidige) dienstverlening, maar wel in een sterk ontwikkeld commercieel talent!

Je zal dus het eerste contact leggen met potentiële klanten en bent dus als representatieve persoonlijkheid het eerste aanspreekpunt namens onze organisatie.

Aangezien dit een nieuwe functie is binnen onze organisatie, zijn er ruime mogelijkheden om het een en ander naar eigen kennis en inzicht in te vullen (buitendienst) en uit te voeren!

Gelet op onze 24-uurs dienstverlening en onze platte organisatiestructuur, dien je tevens te beschikken over een “handen uit de mouwen” mentaliteit, ben je creatief- en initiatiefrijk en heb je een hekel aan een “9 tot 5” mentaliteit.

Wel dien je naar onze bescheiden mening te beschikken over de volgende eigenschappen:


Doorzettingsvermogen
Creativiteit
Flexibiliteit
Commercieel
Dienstverlenend
Zelfstandig

Ook gaan wij ervan uit, dat je anderen kan stimuleren om onze dienstverlening verder uit te bouwen en alle initiatief neemt om ze handvatten te bieden en kansen om te zetten in resultaat!

Verder ben je in het bezit van voldoende kennis, door opleiding en/of aantoonbare ervaring om te kunnen functioneren in onderstaande omgeving:


Werk- denkniveau MBO/HBO
Commerciële organisatie
“Business to business” markt

Daarnaast moet je zelfstandig in staat zijn om adviezen, voorstellen en overeenkomsten met een perfecte beheersing van de Nederlandse taal op papier te kunnen zetten!

CODE Groep biedt een zelfstandige (nieuwe) functie met alle ruimte voor iemand die beschikt over bovengenoemde eigenschappen en kennis.

Daarnaast bieden wij prima arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris. Verder krijg je de beschikking over alle faciliteiten om je inspanningen om te zetten in resultaat!

Genoemde functie is in principe gebaseerd op een werkweek van 36 uur. Echter geschikte kandidaten die parttime willen werken, worden ook verzocht te reageren. Parttime invulling van deze functie behoort dan ook tot de mogelijkheden.


Mocht je geïnteresseerd zijn in deze uitdagende functie, vul dan direct het sollicitatieformulier in op deze website en wij zullen contact met je opnemen.

Heeft u nog vragen voor ons?

Call Now Button Direct bellen