0180 – 460 700 contact@codegroep.nl

Mobiele surveillance inhuren

Onze mobiele surveillanten verzorgen onder andere openings- en sluitrondes van het bedrijfspand, controlerondes op bedrijventerreinen of in woonwijken en staan garant voor professionele alarmopvolging. Ook overdag trouwens, want de dienst is 24 uur per dag actief, elke dag van het jaar

Zorgeloos beveiligd

Op welke momenten zijn controle en beveiliging het hardst nodig? Precies, als lichten uit zijn en u al naar huis bent, of ligt te slapen. Dat zijn de momenten dat de mobiele surveillancedienst van CODE actief is. Onze mobiele surveillanten verzorgen onder andere openings- en sluitrondes van het bedrijfspand, controlerondes op bedrijventerreinen of in woonwijken en staan garant voor professionele alarmopvolging. Ook overdag trouwens, want de dienst is 24 uur per dag actief, elke dag van het jaar.

Alarmopvolging

Inzet van beveiligers ter plekke als mobiele surveillant (met auto of ander voertuig) naar aanleiding van bv. een inbraak- of brandalarm; ondernemen actie ter plekke en brengen het object weer terug in uitgangssituatie.

Collectieve beveiliging

Inzet van beveiligers als mobiele surveillant (met auto of ander voertuig) ten behoeve van een collectief van bedrijven / organisaties; uitvoeren van (preventieve) surveillance controlerondes.

Open- en sluitronde

Inzet van beveiligers als mobiele surveillant (met auto of ander voertuig) ten behoeve van een opdrachtgever met als taak het pand te openen en/of te sluiten.

Surveillance controleronde

Inzet van beveiligers als mobiele surveillant (met auto of ander voertuig) ten behoeve van een opdrachtgever voor het uitvoeren van (preventieve) surveillance controlerondes in of om een pand en controle op onregelmatigheden zoals brandgevaarlijke situaties.

Mobiele surveillance diensten

Hieronder volgt een opsomming van de verschillende diensten die Code Beveiliging kan bieden in de mobiele surveillance. Mist u uw wens of heeft u een andere vraag. Aarzel niet om ons hierover te berichten. Wij staat 24 /7 voor u klaar.

 • Openings- en sluitrondes
 • Dag en nacht controlerondes
 • Professionele alarmopvolging
 • Collectieve beveiliging
 • Toegangsverlening aan overwerkers
 • Begeleiding en controle van goederen bij aflevering buiten openingstijden
 • Begeleiding van personeel bij openings- en sluitrondes
 • Toezien op machines en apparatuur buiten openingstijden
 • Assistentie aan de bedrijfsbeveiligingsdienst in geval van calamiteiten
 • Vervoer en opslag van datatapes
 • Visitaties van personeel

Bekijk ook andere diensten

Evenementenbeveiliging inhuren

Evenementenbeveiliging inhuren

Wie een evenement organiseert, wil alle storingselementen, incidenten en calamiteiten uitsluiten. CODE levert specialistische veiligheidszorg voor elk evenement…

Objectbeveiliging inhuren

Objectbeveiliging inhuren

Objectbeveiliging is een totaalpakket van diverse taken om uw kantoor of bedrijfspand en uw personeel onder en buiten werktijd te beveiligen. Deze taken variëren van portiers- en receptiediensten, opening- …

Zorgbeveiliging inhuren

Zorgbeveiliging inhuren

In een zorginstelling hoort iedereen zich veilig te voelen. Bedreigingen en agressie zijn echter steeds meer aan de orde van de dag. Code Beveiliging helpt uw zorginstelling de veiligheid te bewaren…

Contact

Reflectiestraat 39 - 2631 RV Nootdorp