0180 – 460 700 contact@codegroep.nl

Mobiele surveillance inhuren

Onze mobiele surveillanten verzorgen onder andere openings- en sluitrondes van het bedrijfspand. Daarnaast doen zij controlerondes op bedrijventerreinen of in woonwijken en staan klaar voor professionele alarmopvolging en toegangsverlening aan overwerkers. Dit gebeurt de hele dag door, want deze dienst is 24 uur per dag actief, elke dag van het jaar.

Zorgeloos beveiligd

Controle en beveiliging zijn het hardst nodig als de lichten uit zijn en u al naar huis bent. Dat zijn de momenten dat de mobiele surveillancedienst van CODE actief is.

Alarmopvolging

Inzet van beveiligers ter plekke als mobiele surveillant naar aanleiding van bijvoorbeeld een inbraak- of brandalarm; Onze beveiligers ondernemen actie ter plekke en brengen het object weer terug in uitgangssituatie.

Collectieve beveiliging

Inzet van beveiligers als mobiele surveillant ten behoeve van een collectief van bedrijven / organisaties; Onze beveiligers hebben jaren ervaring in het uitvoeren van (preventieve) surveillance controlerondes.

Open- en sluitronde

Inzet van beveiligers als mobiele surveillant ten behoeve van een opdrachtgever met als taak het pand te openen en/of te sluiten.

Surveillance controleronde

Inzet van beveiligers als mobiele surveillant ten behoeve van een opdrachtgever voor het uitvoeren van (preventieve) surveillance controlerondes in of rond om een pand en controle op onregelmatigheden zoals brandgevaarlijke situaties.

Mobiele surveillance diensten

Hieronder volgt een opsomming van de verschillende diensten die Code Beveiliging kan bieden binnen mobiele surveillance. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan 24 /7 voor u klaar.

 • Openings- en sluitrondes
 • Dag en nacht controlerondes
 • Professionele alarmopvolging
 • Collectieve beveiliging
 • Toegangsverlening aan overwerkers
 • Begeleiding en controle van goederen bij aflevering buiten openingstijden
 • Begeleiding van personeel bij openings- en sluitrondes
 • Toezien op machines en apparatuur buiten openingstijden
 • Assistentie aan de bedrijfsbeveiligingsdienst in geval van calamiteiten
 • Vervoer en opslag van data-tapes
 • Visitaties van personeel

  Bekijk ook andere diensten

  Winkelsurveillance inhuren

  Winkelsurveillance inhuren

  Winkeldiefstal is helaas aan de orde van de dag. Dit kan voor u als ondernemer een behoorlijke derving van de inkomsten betekenen. Onze winkelsurveillanten zijn zichtbaar aanwezig…

  Evenementenbeveiliging inhuren

  Evenementenbeveiliging inhuren

  Wie een evenement organiseert, wil alle storingselementen, incidenten en calamiteiten uitsluiten. CODE levert specialistische veiligheidszorg voor elk evenement…

  Objectbeveiliging inhuren

  Objectbeveiliging inhuren

  Objectbeveiliging is een totaalpakket van diverse taken om uw kantoor of bedrijfspand en uw personeel onder en buiten werktijd te beveiligen. Deze taken variëren van portiers- en receptiediensten, opening- …

  Contact

  Reflectiestraat 39 - 2631 RV Nootdorp