• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg

Hotelbeveiliging

Bent u op zoek naar hotelbeveiliging in Den Haag? Code Beveiliging helpt u graag met hoogwaardige beveiligingsdiensten tegen een aantrekkelijke prijs. Als hoteleigenaar wilt u natuurlijk het beste voor uw gasten. Wij zorgen er daarom voor dat u uw hotel naar een nog hoger niveau tilt. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Goede hotelbeveiliging!

In uw hotel is het waarschijnlijk de hele dag komen en gaan van gasten. Allerlei soorten mensen overnachten bij u of komen bijvoorbeeld dineren en vergaderen. Om de veiligheid van uw personeel en alle gasten te waarborgen is aandacht voor hotelbeveiliging in Den Haag noodzakelijk.

Een hotel kent natuurlijk allerlei veiligheidsrisico’s. Zo kunnen mensen met kwade bedoelingen ongemerkt uw hotel binnendringen. Ook kunnen de emoties snel hoog oplopen, mede door de huidige onrust in de maatschappij. Dreigt de situatie uit de hand te lopen of ontstaat er een conflict, dan treden wij natuurlijk direct adequaat en de-escalerend op.

Deskundig team van Code beveiliging!

Bij Code Beveiliging staat we een ervaren en professioneel team voor u klaar om de hotelbeveiliging in Den Haag voor zijn rekening te nemen. Wij zullen ervoor zorgen dat uw personeel en gasten het grootst mogelijke gevoel van rust en veiligheid ervaren in het hotel. Dat versterkt natuurlijk het imago van. Door namelijk incidenten snel op te lossen en die zelfs het liefst te voorkomen, zullen mensen graag naar uw hotel toekomen.

Code Beveiliging heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Wij leggen de lat bijzonder hoog voor de hotelbeveiliging in Den Haag.

Hotelbeveiliging direct nodig?

Wij drukken u op het hart om niet te lang te wachten met het regelen van de beveiliging voor uw hotel in Den Haag. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Als u pas na een incident begint met het inschakelen van beveiliging, is het leed al geschied. Naast de vervelende gebeurtenis zorgt het ook nog eens voor een flinke kostenpost en imagoschade.

Al onze beveiligers beschikken onder meer over de juiste diploma’s, zijn uitgebreid gescreend en hebben veel ervaring. In combinatie met onze snelle service, flexibiliteit en continue bereikbaarheid leveren wij in heel Nederland de beste service.

Naast hotelbeveiliging bieden wij ook nog andere beveiligingsdiensten aan in Den Haag. Denk bijvoorbeeld aan objectbeveiliging, mobiele surveillance, zorgbeveiliging, winkelbeveiliging en evenementenbeveiliging. Om erachter te komen hoe wij u het beste kunnen ondersteunen met onze beveiligingsservice, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij adviseren u vervolgens en bieden een op maat gemaakt totaalpakket voor hotelbeveiliging in Den Haag. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken. Dat kan door te bellen naar 085 – 050 13 52 of mail naar info@codebeveiliging.nl.

Collin van Londen
Collin van Londen
2024-04-05
Fijne samenwerking kunnen aangaan met deze partij! Mooi afgehandeld en zeker aan te raden!
Astrid Vos
Astrid Vos
2024-03-28
Goede samenwerking en erg tevreden. Groot compliment voor dit bedrijf! Makkelijk bereikbaar en alles is snel geregeld. Empatisch, betrouwbaar, goede communicatie, en het team is erg tevreden met jullie!
Fatih Aslan
Fatih Aslan
2024-03-27
Top gasten om samen mee te werken! Het zijn beveiligers die het verschil maken in de zorg. Stappen vriendelijk binnen en stralen rust uit wat enorm de-escalerend overkomt!
Finn2_MB
Finn2_MB
2024-02-29
Prima beveiliger behulpzaam en vriendelijk, al met al goede ervaring.
Rutger Timmermans
Rutger Timmermans
2024-02-26
De bewaking heeft geweldig werk geleverd. Ze waren op elkaar ingespeeld en wisten de orde te bewaken. Daarnaast was de samenwerking fijn en wisten ze wat ze aan het doen waren. Een absolute aanrader!
Gina
Gina
2024-02-23
Zorg ingehuurd voor een zorginstelling. Leveren Professionele betrouwbare medewerkers. Ervaarde een goede samenwerking met het zorgpersoneel. Hiernaast hebben zij affiniteit met de zorg en kunnen zich goed inleven in de zorgvragers. Waardoor zij zich op hun gemak voelen. Dikke 5 sterren voor Code beveiliging!!
Bas Moes
Bas Moes
2024-02-22
De afgelopen maanden heeft Code beveiliging ons geholpen met een bijzonder project. Net veel passie en plezier heeft de beveiliger zijn werk gedaan. AEB Amsterdam is jullie zeer dankbaar.
Gurwinder Singh
Gurwinder Singh
2024-02-11
Code Beveiliging staat voor kwaliteit en het is betrouwbare werkgever. Je bent geen nummertje bij ze. Zeker aan te raden!
Alia Etahlali
Alia Etahlali
2024-02-05
Fijne ervaring gehad met dit bedrijf.Last minute hadden wij beveiliging nodig voor onze evenement. Na een belletje was dit geregeld. Ik raad dit bedrijf aan.
4.8/5 - (6 stemmen)
Direct bellen