• info@codebeveiliging.nl
  • 085 - 050 13 52
  • 24/7 Landelijk actief
https://codebeveiliging.nl/wp-content/uploads/2022/05/rsz_1rsz_team_code_beveiliging-e1654028323355.jpg

Hotelbeveiliging

Bent u op zoek naar hotelbeveiliging in Den Haag? Code Beveiliging helpt u graag met hoogwaardige beveiligingsdiensten tegen een aantrekkelijke prijs. Als hoteleigenaar wilt u natuurlijk het beste voor uw gasten. Wij zorgen er daarom voor dat u uw hotel naar een nog hoger niveau tilt. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Generaties aan ervaring

    De eerste generatie richtte In 1996 “Code Beveiliging” op. Hedendaags runt de tweede generatie het bedrijf. U kunt vertrouwen op 25+ jaar aan kennis in de branche.

  • Direct tot uw dienst

    Code kan snel schakelen. Al binnen een uur kunnen wij u van dienst zijn. Dit is al jaren onze kracht.

Goede hotelbeveiliging!

In uw hotel is het waarschijnlijk de hele dag komen en gaan van gasten. Allerlei soorten mensen overnachten bij u of komen bijvoorbeeld dineren en vergaderen. Om de veiligheid van uw personeel en alle gasten te waarborgen is aandacht voor hotelbeveiliging in Den Haag noodzakelijk.

Een hotel kent natuurlijk allerlei veiligheidsrisico’s. Zo kunnen mensen met kwade bedoelingen ongemerkt uw hotel binnendringen. Ook kunnen de emoties snel hoog oplopen, mede door de huidige onrust in de maatschappij. Dreigt de situatie uit de hand te lopen of ontstaat er een conflict, dan treden wij natuurlijk direct adequaat en de-escalerend op.

Deskundig team van Code beveiliging!

Bij Code Beveiliging staat we een ervaren en professioneel team voor u klaar om de hotelbeveiliging in Den Haag voor zijn rekening te nemen. Wij zullen ervoor zorgen dat uw personeel en gasten het grootst mogelijke gevoel van rust en veiligheid ervaren in het hotel. Dat versterkt natuurlijk het imago van. Door namelijk incidenten snel op te lossen en die zelfs het liefst te voorkomen, zullen mensen graag naar uw hotel toekomen.

Code Beveiliging heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Wij leggen de lat bijzonder hoog voor de hotelbeveiliging in Den Haag.

Hotelbeveiliging direct nodig?

Wij drukken u op het hart om niet te lang te wachten met het regelen van de beveiliging voor uw hotel in Den Haag. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Als u pas na een incident begint met het inschakelen van beveiliging, is het leed al geschied. Naast de vervelende gebeurtenis zorgt het ook nog eens voor een flinke kostenpost en imagoschade.

Al onze beveiligers beschikken onder meer over de juiste diploma’s, zijn uitgebreid gescreend en hebben veel ervaring. In combinatie met onze snelle service, flexibiliteit en continue bereikbaarheid leveren wij in heel Nederland de beste service.

Naast hotelbeveiliging bieden wij ook nog andere beveiligingsdiensten aan in Den Haag. Denk bijvoorbeeld aan objectbeveiliging, mobiele surveillance, zorgbeveiliging, winkelbeveiliging en evenementenbeveiliging. Om erachter te komen hoe wij u het beste kunnen ondersteunen met onze beveiligingsservice, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij adviseren u vervolgens en bieden een op maat gemaakt totaalpakket voor hotelbeveiliging in Den Haag. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken. Dat kan door te bellen naar 085 – 050 13 52 of mail naar info@codebeveiliging.nl.

Juliette Salm
Juliette Salm
2023-08-08
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de geweldige samenwerking die ik heb gehad met het team van Code Beveiliging. Vanaf het allereerste contact tot aan het afronden van ons project, was de ervaring niets minder dan uitstekend. Het team van Code Beveiliging heeft blijk gegeven van een diepgaand begrip van onze beveiligingsbehoeften en heeft met hun expertise en toewijding gezorgd voor een oplossing die perfect aansloot op onze vereisten. Hun grondige kennis van beveiligingsprotocollen en best practices gaf ons het vertrouwen dat we met professionals werkten. Het was een waar genoegen om met het team van Code Beveiliging samen te werken. Hun professionele houding, technische vaardigheden en vermogen om effectief te communiceren hebben onze samenwerking naar een hoger niveau getild. Ik kan hen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige beveiligingsoplossingen en een moeiteloze samenwerking. Kortom, ik ben meer dan tevreden over onze samenwerking met Code Beveiliging en kijk ernaar uit om in de toekomst opnieuw met hen samen te werken voor al onze beveiligingsbehoeften.
Koen van Rossum
Koen van Rossum
2023-06-29
Hele fijne en vriendelijke club! Op donderdag aanvraag gedaan en direct op vrijdag hadden we een beveiliger; top!
Jef de Zeeuw
Jef de Zeeuw
2023-04-12
Fijne gasten! En zorgen voor een veilige sfeer!
Anneloes van der Weken
Anneloes van der Weken
2023-02-23
Fijne en rustige benadering naar bewoners en personeel. Dank jullie wel voor het veilige gevoel en de goede service!
Julia B
Julia B
2023-02-22
Zeer professionele en kundige Zorg Beveiligers. De heren zijn flexibel en betrouwbaar omtrent werkzaamheden en werktijden. Ook zijn de heren erg sociaal en vriendelijk naar zowel cliënten als het zorgpersoneel. Al met al een zeer fijne samenwerking.
carla bongers
carla bongers
2023-02-13
Samen met code een aantal diensten gedraaid in Den Helder, wat een betrouwbare mensen werken daar en ze zijn zeer kundig en weten van aanpakken. Topbedrijf met goed personeel en wat het belangrijkste is zeer flexibel
Edward Punt
Edward Punt
2023-02-04
Code heeft een goede benadering naar cliënten en medewerkers, vriendelijk, proactief, flexibel, meedenkend, doen echt hun best om last-minute aanvragen voor inval op te vullen, durven ook correct in te grijpen. Stichting Nachtopvang dak- en thuislozen Den Helder , dnoDoen
es es
es es
2022-12-31
Vakkundige beveiligers, kan je altijd op rekenen! De heren zijn professioneel, zien er verzorgd uit en staan sterk in hun schoenen. Al met al een goed beveiligingsbedrijf!
chiem schatorie
chiem schatorie
2022-11-20
Erg goede service! Gastvriendelijk en behulpzaam.
4.8/5 - (6 stemmen)
Call Now ButtonDirect bellen