• info@codebeveiliging.nl
  • 0180 – 460 700
  • 24 uur per dag 7 dagen per week
Wat is Zorgbeveiliging?
  • By admin
  • juni 16, 2022
  • No Comments

Wat is Zorgbeveiliging?

Zorgbeveiliging komt dagelijks voor in ziekenhuizen, GGZ instellingen en andere gezondheidsinstellingen. Een zorgbeveiliger is iemand die de toezicht houdt en alle gangbare zaken in goede banen leidt in een zorginstelling. Is er een kans op geweld of ander ingrijpende gebeurtenissen? Dan staat een zorgbeveiliger altijd 24/7 klaar.

Bestaat er dringend behoefte aan goede beveiliging in de zorg, zoals in uw ziekenhuis, gehandicaptenorganisatie, verpleeghuis of psychiatrische instelling? Ons team van Code Beveiliging is u graag van dienst met een compleet dienstenpakket, gekoppeld aan de best mogelijke service. Dankzij onze 24/7 bereikbaarheid kunnen we bovendien zeer snel reageren op spoedopdrachten. Al binnen een uur staat een team van onze particuliere beveiligingsorganisatie bij u op de stoep.

Zorgbeveiliging in de zorg is essentiëler dan ooit!

Terwijl de zorg het al zwaar heeft onder de toenemende werkdruk, als gevolg van een steeds groter wordend eisenpakket en personeelstekorten, groeit ook nog eens de zorg om veiligheid. Zo ontstaan er vaker vervelende situaties met zowel patiënten als bezoekers, die geregeld uit de hand lopen. Denk aan fysiek geweld of bedreigingen, met alle gevolgen van dien. Dit kan niet alleen op het moment zelf een enorme impact hebben, maar kan zich gedurende de daaropvolgende dagen, weken of maanden nog voortslepen.

Code Beveiliging brengt de rust terug in uw zorginstelling

Het inschakelen van beveiliging in de zorg is eigenlijk geen keuze meer, maar een noodzaak geworden. Ons team houdt uw zorginstelling veilig. Dat doen we door de-escalerend te handelen in situaties die bedreigend zijn. De ervaring leert dat alleen al het aanwezig zijn van onze goed opgeleide, professionele medewerkers vaak al voldoende is om de rust terug te doen keren.

Kiest u voor ons beveiligingsbedrijf, dan profiteert u van vele aanvullende voordelen. Als geen ander weten we dat elke dag weer anders is in de zorg. Dat vraagt dus om een aanpak op maat, die eenvoudig aangepast kan worden op basis van de dagelijkse behoefte. Overigens komt ‘nee’ niet in ons woordenboek voor. Dat ervaart u al snel zodra u met ons in contact komt.

Vrijblijvend en gratis met ons in contact komen? Dat kan!

Wat er precies verstaan kan worden onder beveiliging in de zorg in uw unieke situatie? Dat vertellen we u graag tijdens een persoonlijk gesprek. Om een afspraak te maken met één van onze specialisten staat zowel ons telefoonnummer als e-mailadres tot uw beschikking. Ook wanneer u enkel vragen heeft, helpen we u graag. Dat doen we geheel kosteloos en vrijblijvend.

Heeft u ons nog niet direct nodig maar wilt u het liefst wel dat we zeer snel ter plaatse kunnen zijn indien er sprake is van spoed? Maak een sneltoets aan op uw telefoon, zodat we maar één toets van u verwijderd zijn van de beste beveiliging in de zorg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.