0180 – 460 700 contact@codegroep.nl

Evenementenbeveiliging inhuren

Wie een evenement organiseert, wil storingselementen, incidenten en calamiteiten uitsluiten. CODE levert gespecialiseerde veiligheidszorg voor elk evenement. Voorbeelden van evenementen zijn festivals, productpresentaties, een meeting, jaarvergadering of een politieke conventie. Het dienstenpakket loopt uiteen van vervoer en begeleiding van VIP’s tot en met toegangscontrole en het houden van security-checks.

Specialistische veiligheidszorg

Om het terrein te beschermen kunnen wij ook onze hondenbrigade inschakelen. Onze medewerkers in de evenementenbeveiliging worden specifiek per opdracht geselecteerd op persoonlijke eigenschappen en kwalificaties.

Onze evenementenbeveiliger

Onze evenementenbeveiliger is een speciaal geselecteerde en opgeleide beveiliger die tijdelijk beveiligingswerkzaamheden verricht op evenementen. Jarenlange ervaring in de beveiliging is een belangrijke selectie-eis.

Persoonsbeveiliger

Persoonsbeveiligers verzorgen professionele beveiliging ten behoeve van personen. Het heeft als doel om verdachte omstandigheden herkennen (pre-observatie). Hier moet naar gehandeld worden, zodat incidenten voorkomen kunnen worden. In geval van een incident treden zij repressief op.

Beveiliger VIP-transport

Bovendien kan Code de mobiliteit van VIP’s verzorgen. Onze chauffeurs zijn tegelijkertijd ook beveiligers. Ze kunnen uw gasten vervoeren met verschillende type voertuigen.

Quick Response Team

Code beschikt over een Quick Response Team dat altijd stand-by staat. Het team opereert in het hele land en kan snel worden ingezet bij calamiteiten en ad hoc-situaties. Het Quick Response Team telt ruim 20 beveiligingsmedewerkers die de eerste uren assistentie kunnen bieden bij branden, ongelukken en calamiteiten. De medewerkers dragen speciale kleding en beschikken over diverse hulpmiddelen. Ze kunnen worden ingezet voor het afzetten, beveiligen, het op afstand houden van publiek en pers en het veiligstellen van goederen.

Het Quick Response Team van CODE is het hele jaar door, 24 uur per dag te bereiken via telefoonnummer: 0180-460 700.

Bekijk ook andere diensten

Winkelsurveillance inhuren

Winkelsurveillance inhuren

Winkeldiefstal is helaas aan de orde van de dag. Dit kan voor u als ondernemer een behoorlijke derving van de inkomsten betekenen. Onze winkelsurveillanten zijn zichtbaar aanwezig…

Mobiele surveillance inhuren

Mobiele surveillance inhuren

Op welke momenten zijn controle en beveiliging het hardst nodig? Precies, als lichten uit zijn en u al naar huis bent, of ligt te slapen. Dat zijn de momenten dat de mobiele surveillancedienst van CODE actief is…

Objectbeveiliging inhuren

Objectbeveiliging inhuren

Objectbeveiliging is een totaalpakket van diverse taken om uw kantoor of bedrijfspand en uw personeel onder en buiten werktijd te beveiligen. Deze taken variëren van portiers- en receptiediensten, opening- …

Contact

Reflectiestraat 39 - 2631 RV Nootdorp