Code Beveiliging is expert in zorgbeveiliging in tilburg. Het grote voordeel van onze zorgbeveiligers is dat zij door hebben hoe ze moeten omgaan met bijvoorbeeld agressie, maar ook kritieke momenten. De zorgbeveiligers van CODE zijn servicegericht en willen klaar staan voor de patiënten en bezoekers om hen te kunnen kalmeren. Daarnaast zijn de zorgbeveiligers open, kunnen iedereen zich thuis laten voelen en stralen vredigheid uit.

De zorgbeveiligers van CODE beschikken over rust en empathie, dit is van belang voor zorgbeveiliging Tilburg. Deze zorgbeveiligers zijn ook voorbereid op emoties en stress. Ze zijn goed in het creëren van een fijne, ongedeerde en kalme instelling.

Bij een zorginstelling wordt goede zorg verwacht en is het van belang dit uitstekend wordt uitgevoerd. Dit maakt een zorgomgeving extra kwetsbaar, daarom is een constant gevoel van rust en zekerheid nodig. Op deze manier kunnen werknemers hun werk comfortabel uitvoeren en is het een prettige omgeving voor cliënten en bezoekers.

Zorgbeveiliging eist specifieke beveiligers

CODE zorgbeveiliging Tilburg is onder andere actief in de verslavingszorg, geestelijke gezondheidszorg en gerenommeerde ziekenhuizen. Als het gaat om beveiliging in de zorg, is het een must dat er specifieke beveiliging wordt ingezet. Wij leveren zorgbeveiliging in Tilburg met passie.

Bij CODE hebben wij beveiligers die expliciet getraind zijn op zorgbeveiliging voor de zorgbehoevende van Tilburg. Iedere zorgbeveiliger van CODE weet de passende wijze van ingrijpen bij een calamiteit, ongeval of incident. Vooral in een zorginstelling is het belangrijk dat iedereen zich comfortabel voelt. Onze beveiligers zorgen voor iedereen in de omgeving. Cliënten en medewerkers krijgen hierdoor een beschermd gevoel.

Op locatie bij Zorgbeveiliging Tilburg

Onze zorgbeveiliging Tilburg services leveren bedrijven in de zorg een totale regeling. Op deze manier houden we de medewerkers, de patiënten en de relaties gegarandeerd veilig. Daarnaast bieden wij vredigheid en hulpverlening. Zorgbeveiliging Tilburg is meestal nodig bij instellingen waar veel mensen in- en uitlopen. Op dit soort plekken ontstaan snel moeilijkheden. 

De zorgbeveiligers van CODE zijn hier in getraind, ze beheersen de praktijk 100% en weten hoe zij secuur te werk moeten gaan. Er zullen genoeg onvoorzienbare situaties worden veroorzaakt. Hiervoor is inlevingsvermogen en relativeringsvermogen behoorlijk belangrijk. In zulke omstandigheden moet er vlug en goed worden gehandeld. Onze zorgbeveiligers zijn ook geschoold in het beoordelen van situaties. Hierdoor kunnen onaangename toestanden worden voorkomen.

Extra veiligheid

Binnen een zorggroep hoort ieder zich beschermd te voelen. Daarom biedt CODE de dienst zorgbeveiliging Tilburg aan. Dreigingen komen vaker aan de orde in een zorggroep. Op locaties van deze bedrijven liggen zorg en securiteit dicht bij elkaar. Daarom zorgt CODE zorgbeveiliging ervoor dat de beveiligers die situaties begrijpen en weten wanneer zij op welke manier moeten handelen. 

De zorgmedewerkers en de zorgbeveiligers worden regelmatig geconfronteerd met emoties van anderen. Heftige emoties komen vaak door bepaalde medicijnen of verdovende middelen. Dit geeft aan dat een zorgbeveiliger over vitale communicatievaardigheden moet beschikken. Dit maakt zorgbeveiliging een vak apart.

Ervaren personeel in Zorgbeveiliging 

Naast de basisopleiding en eigenschappen waaraan de beveiligers dienen te voldoen, zijn er ook verplichtingen binnen deze functie:

  • Beschikken over BHV, inclusief Eerste Levensreddende Handelingen
  • Toegangsbeheersing
  • Verwantschap met cliënten binnen zorginstellingen
  • Openstaan voor problemen in een zorginstantie
  • Gastvrije uitstraling hebben
  • Helpen en dienstverlening bieden aan families en cliënten
  • Assisteren bij verkeersbegeleiding
  • Doorverwijzing van familie en desnoods pers

Wij zijn voornamelijk bekend bij zorgbeveiliging in Tilburg, maar wij bieden onze services natuurlijk ook landelijk. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons op te nemen via 0180 – 460 700 of via het formulier.

CODE Beveiliging diensten & services

Alarmopvolging inhuren

Alarmopvolging inhuren

Bij brand, inbraak of een calamiteit telt iedere seconde. Daarom is snelle en professionele alarmopvolging een must. Door alerte surveillanten die de beschikking hebben over de nieuwste technische en innovatieve…

Winkelsurveillance inhuren

Winkelsurveillance inhuren

Winkeldiefstal is helaas aan de orde van de dag. Dit kan voor u als ondernemer een behoorlijke derving van de inkomsten betekenen. Onze winkelsurveillanten zijn zichtbaar aanwezig…

Mobiele surveillance inhuren

Mobiele surveillance inhuren

Op welke momenten zijn controle en beveiliging het hardst nodig? Precies, als lichten uit zijn en u al naar huis bent, of ligt te slapen. Dat zijn de momenten dat de mobiele surveillancedienst van CODE actief is…

Evenementenbeveiliging inhuren

Evenementenbeveiliging inhuren

Wie een evenement organiseert, wil alle storingselementen, incidenten en calamiteiten uitsluiten. CODE levert specialistische veiligheidszorg voor elk evenement…

Objectbeveiliging inhuren

Objectbeveiliging inhuren

Objectbeveiliging is een totaalpakket van diverse taken om uw kantoor of bedrijfspand en uw personeel onder en buiten werktijd te beveiligen. Deze taken variëren van portiers- en receptiediensten, opening- …

Zorgbeveiliging inhuren

Zorgbeveiliging inhuren

In een zorginstelling hoort iedereen zich veilig te voelen. Bedreigingen en agressie zijn echter steeds meer aan de orde van de dag. Code Beveiliging helpt uw zorginstelling de veiligheid te bewaren…