Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf voor zorgbeveiliging in Eindhoven? Neem dan contact op met Code Beveiliging. Onze gespecialiseerde beveiligers hebben meer dan voldoende ervaring in het veilig houden van zorginstellingen. Uw medewerkers kunnen zich daardoor onbekommerd richten op het verlenen van zorg. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Ook voor spoedgevallen kunt u dus bij ons terecht. 

 

Zorgbeveiliging inhuren Eindhoven

Alleen in een veilige omgeving kan goede zorg worden verleend aan patiënten of cliënten. Intimidatie, agressie en bedreigingen zijn alleen aan de orde van de dag in de zorg. Om problemen te voorkomen is het een uitstekende oplossing om onze professionele zorgbeveiligers in te huren met uw zorginstelling in Eindhoven. Wij bewaken dan uw cliënten, bezoekers en werknemers. 

 

De zorgbeveiligers van Code Beveiliging werken voor onder andere verpleeghuizen, ziekenhuizen, GGZ-instellingen en gehandicaptenorganisaties. Onze mensen beschikken over alle kwaliteiten en vaardigheden die nodig zijn om een zorginstelling in Eindhoven veilig te houden. 

 

Wij proberen zo veel mogelijk problemen in de kiem te smoren door de-escalerend op te treden. Mochten er zich vervelende situaties voordoen, dan grijpen wij adequaat in. Onze zorgbeveiligers zijn speciaal opgeleid voor de zorg. Zij weten precies hoe zij om moeten gaan met patiënten, hebben veel affiniteit met de zorg en zijn in het bezit van een BHV-diploma.   

 

Expert in zorgbeveiliging

Inmiddels zijn wij al meer dan 25 jaar de expert op het gebied van zorgbeveiliging. Wij werken voor zorgorganisaties door heel Nederland. Als wij aan de slag gaan bij uw instelling in Eindhoven, stellen wij samen met u duidelijke instructies op. De taken van onze zorgbeveiligers worden glashelder omschreven, zodat er nooit misverstanden ontstaan. 

 

Als u het op prijs stelt, dan bieden wij ook ondersteuning bij het opstellen van een beveiligingsplan. Zo lang wij uw zorgorganisatie in Eindhoven beveiligen kunt erop vertrouwen dat wij de kwaliteit van ons werk constant toetsen. Ook blijven wij gedurende de hele periode openstaan voor aanvullende wensen van u.

 

Gespecialiseerde zorgbeveiligers 

Grote zorgorganisaties als Parnassia vertrouwen al langere tijd op onze service. Dat komt onder meer door onze duidelijke manier van communiceren, fulltime beschikbaarheid en flexibele werkwijze. 

 

Overigens bieden wij naast zorgbeveiliging in Eindhoven ook nog meer beveiligingsdiensten aan. U kunt bijvoorbeeld denken aan objectbeveiliging, mobiele surveillance, winkelbeveiliging en evenementenbeveiliging.

 

Wilt u zorgbeveiliging van Code Beveiliging in Eindhoven? Neem dan meteen gratis contact met ons op door direct te bellen.  

CODE Beveiliging diensten & services

Nachtwaker

Nachtwaker

NachtwakerDe nacht beveiligers van Code Beveiliging zijn speciaal opgeleid om te werken in de zorg maar hebben ook veel ervaring in objectbeveiliging. Bovendien zijn de nachtwakers in dienst van Code Beveiliging. Wij huren nooit extern personeel in. Op die manier...

Alarmopvolging inhuren

Alarmopvolging inhuren

Bij brand, inbraak of een calamiteit telt iedere seconde. Daarom is snelle en professionele alarmopvolging een must. Door alerte surveillanten die de beschikking hebben over de nieuwste technische en innovatieve…

Winkelsurveillance inhuren

Winkelsurveillance inhuren

Winkeldiefstal is helaas aan de orde van de dag. Dit kan voor u als ondernemer een behoorlijke derving van de inkomsten betekenen. Onze winkelsurveillanten zijn zichtbaar aanwezig…

Mobiele surveillance inhuren

Mobiele surveillance inhuren

Op welke momenten zijn controle en beveiliging het hardst nodig? Precies, als lichten uit zijn en u al naar huis bent, of ligt te slapen. Dat zijn de momenten dat de mobiele surveillancedienst van CODE actief is…

Evenementenbeveiliging inhuren

Evenementenbeveiliging inhuren

Wie een evenement organiseert, wil alle storingselementen, incidenten en calamiteiten uitsluiten. CODE levert specialistische veiligheidszorg voor elk evenement…

Objectbeveiliging inhuren

Objectbeveiliging inhuren

Objectbeveiliging is een totaalpakket van diverse taken om uw kantoor of bedrijfspand en uw personeel onder en buiten werktijd te beveiligen. Deze taken variëren van portiers- en receptiediensten, opening- …